Haber

Kanser Hastası Doç. İzmir’de Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Eşini ve Kayınvalidesini Öldürüp Kendi Hayatına Son Verdi

Kanser hastası Doç. İZMİR’de Prof. Yusuf Yılmaz (38), önce kızı Linda (4) ile kayınvalidesi Dilek Uzelli’yi (61) tabancayla öldürdü, ardından eşi Doç. Aynı zamanda öğretim görevlisi olan ve boşanma aşamasında olan Prof. Derya Uzelli Yılmaz’ın (38) ağır yaralandıktan sonra intihar ettiği olayda, otopsi işlemleri tamamlanarak cenazeler yakınlarına teslim edildi. Derya Uzelli Yılmaz’ın ağabeyi Ramazan Onur Uzelli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Yusuf Yılmaz’ın kız kardeşinin yüzüne önce hakaret ettiğini, ardından da vurduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Yusuf Yılmaz, annem Dilek Uzelli ile yeğenim Linda Yılmaz’ı hayattan uzaklaştırdı. ve kız kardeşim Derya Uzelli öldürüldü.” “Önce vitriol ile yüzünü yakmaya çalıştı, ardından kasıtlı olarak sakatlamak amacıyla her iki bacağından birkaç kez vurularak ağır yaralandı.”

Olay, dün saat 09.30 sıralarında Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi 879 Sokak’ta meydana geldi. Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Evre 4 bağırsak kanseri hastası olan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’dan boşanma aşamasında olan eşi İzmir Katip Çelebi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Uzelli, Yılmaz’ın yaşadığı evin önüne geldi. Yılmaz, burada otomobile binen eşi Derya Uzelli Yılmaz, kızı Linda ve kayınvalidesi Dilek Uzelli’ye silahla ateş etti. Yılmaz daha sonra silahın namlusunu başına dayayıp tetiği çekti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede Yusuf Yılmaz, kızı Linda ve kayınvalidesi Dilek Uzelli’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Derya Uzelli Yılmaz, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden Yılmaz’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiği, kanser hastası Yusuf Yılmaz’ın ise tedavi için yurt dışına gittiği öğrenildi.

EŞİ ÇALIŞMAYA, KIZI KREŞE GİDİYORDU.

Olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Derya Uzelli Yılmaz’ın, kızı Linda’yı kreşe bırakarak işe gitmek üzere evden çıktığı, annesi Dilek Uzelli’nin de torununun eşyalarını arabaya koymak için yanlarında olduğu öğrenildi. Yusuf Yılmaz’ın kayınpederi Ali Uzelli’nin de o sırada evde olduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede 4 ruhsatsız silahla birlikte bulunan Yusuf Yılmaz’ın olası yakalanma ihtimaline karşı diğer silahlardan birini kullanmaya niyetli olduğunun değerlendirildiği belirtildi.

DEDE VE TORUNU İZMİR’DE DEFİN EDİLECEK

Otopsi işlemleri İzmir Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan Yusuf Yılmaz, kızı ve kayınvalidesinin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Yusuf Yılmaz’ın naaşı, defnedilmek üzere Manisa’nın Salihli ilçesine götürüldü. Linda Yılmaz ve anneannesi Dilek Uzelli’nin bugün öğleden sonra İzmir’de toprağa verileceği belirtildi.

YÜZÜNE DAYANARAK AYAKLARINDAN VURDU

Derya Uzelli Yılmaz’ın kardeşi Ramazan Onur Uzelli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Yusuf Yılmaz’ın kız kardeşini silahla vurmadan önce yüzüne sert sözler söylediğini belirtti. Uzelli şu ifadeleri kullandı:

“Yeğenim Linda Yılmaz’ı öldüren Yusuf Yılmaz, mahkemenin belirlediği tarihlerde talebi görebildi. Son bir ay yani bu hain planı yaptığı dönemde görülme talebinde bulunmadı. Annem Dilek Uzelli ve yeğenim Linda Yılmaz’ın katili Yusuf Yılmaz hakkında defalarca şikayetlerimiz vardı ve bu şikayetler sonucunda uzaklaştırma kararı alındı, ancak uzaklaştırma kararına uymadığı çok sayıda olay yaşandı. ve babamı dövmeye, ailemizi tehdit etmeye devam etti. Tüm yetkililere yaptığımız şikayetlere rağmen yeterli önlem alınmadı. Sonunda elektronik kelepçe talebimiz bile reddedildi. Maalesef Yusuf Yılmaz, dün sabah. Planladığı hain saldırıyı gerçekleştirdi, annem Dilek Uzelli ile yeğenim Linda Yılmaz’ın önlerini kesti, kızkardeşim Derya Uzelli’nin yüzünü sert gazla yakmaya çalıştı, kasten sakatlamak amacıyla iki ayağından da defalarca vurarak ağır yaraladı. . Yanlış haber ve yapılan yorumlar nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. “Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

BUGÜN EŞİNİN ARACINI gasp ettiği için HAKİMİN KARŞINA ÇIKACAKTI.

Öte yandan Yusuf Yılmaz’ın eşi Derya Uzelli Yılmaz’a ait arabayı çaldığı iddiasıyla mahkemeye açılan davanın duruşmasının bugün olduğu öğrenildi.

guroymakhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu