Haber

İrem Helvacıoğlu mayo pozlarıyla büyük beğeni topladı! “Ne kadar mükemmel olduğunun farkında mısın?”

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Pamukkale tatilinden mayo pozlarını arkadaşlarıyla paylaştı.

Denizli’de Pamukkale Travertenlerini ziyaret eden İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından verdiği pozları takipçilerine sundu.

Instagram’da 4.5 milyon takipçisi bulunan İrem Helvacıoğlu’nun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topluyor.

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, 2018 yılında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile büyük bir üne kavuşmuştur.

2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır.

İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Dedektifi dizisinde ekrana gelen İrem Helvacıoğlu daha sonra Mükemmel Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu ve Güneşin Kızları gibi dizilerde rol almıştır.

33 yaşındaki İrem Helvacıoğlu’nun Pamukkale’de verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Helvacıoğlu’nun bu paylaşımına bir takipçisi de katıldı. “Ne kadar mükemmel olduğunun farkında mısın?”, “Güzelliğin gerçek mi?”Ve “Gördüğüm bu güzelliği nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum”yorumlar yapıldı.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun mayo pozları..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu