Haber

İkinci Ribery davası! Galatasaray’ın büyük yatırım yaptığı Torreira geldiği gibi gidiyor.

galatasaray Arsenal’den sezon başında kadrosuna katan Lucas Torreira için menajeri Pablo Bentancur’dan flaş bir açıklama geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre; İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Bentancur, oyuncusunun bir yıl Galatasaray’da forma giydikten sonra İtalya’ya dönmek istediğini söyledi.

“İTALYA’DA GÖRMEK ZOR OLMAZ”

Pablo Bentancur, “Birkaç kadroyla görüştüm. Torreira, Galatasaray’da bir yıl geçirip ardından Serie A’ya dönmek istiyor. İtalya’ya ve İtalyan futboluna büyük bir sevgisi var. Onu Serie A’da görmek sorun olmaz.” Tecrübesi var ve çağdaş futbolda bulunması zor bir oyuncu” dedi.

“GERİ DÖNÜŞ SORUN DEĞİL”

Bentancur, “Torreira ile bir kulüp ilgileniyor. Başka bir kulüp transfer döneminde neler olacağını görmek istiyor. Torreira’nın İtalya’ya dönmesini o kadar zor görmüyorum.”

6 MİLYON AVROYA ALINDI

Galatasaray, sezon başında 26 yaşındaki futbolcuyu Arsenal’den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takımına kattı. Torreira, sarı-kırmızılı forma altında 12 maçta sahaya çıktı. Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa fiyatı 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

RİBERY DE GİTTİ

Galatasaray, 2005 yılında sezon başında kadrosuna kattığı Franck Ribery’yi Marsilya’ya bedelsiz kaptırdı. Ribery daha sonra Bayern Münih’e transfer oldu. 26 yaşındaki Torreira, kariyerinin en verimli dönemini İtalya’da geçirmek istiyor. Torreira daha önce Arsenal, Atletico Madrid, Fiorentina gibi takımlarda forma giymişti.

Kaynak: Ömer Özarslan – Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu