Haber

Gerilim düşmüyor! Fazıl Say’dan Muharrem İnce’ye: Bilinçsizlikle, vicdansızlıkla kendini öldürüyor

ensonhaber.com

Vatan Partisi Genel Başkan Adayı Muharrem İnce’nin adaylığı tepki çekmeye devam ediyor.

Muhalefet, bir önceki seçimde CHP’nin adayı olan İnce’nin seçimlerde oyları bölüşeceğinden endişeli.

Bu kapsamda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim faaliyetleri kapsamında parti ziyaretlerine Vatan Partisi’ni de ekleyerek dün ziyarette bulundu.

Görüşmenin ardından genel merkez önünde kamera karşısına geçen iki isim açıklamalarda bulunurken, Muharrem İnce adaylığından vazgeçmediğini açıkladı.

Bunun üzerine İnce, adaylığını açıkladığı andan itibaren ünlü isimlerin tepkisini çeken piyanist Fazıl Say’dan bir referans daha aldı.

“Kemal Bey’e büyük hayranlık var”

Parti genel başkanını sosyal medya hesabından sık sık hedef alan Say, son açıklamalarıyla gerilimi bir kez daha artırdı.

Üst üste açıklamalarda bulunan Fazıl Say, şu ifadeleri kullandı:

Gezi boyunca tabii ki yurt dışındaki Türk arkadaşlarımla hep seçim konuşuldu. Sıradan, sonuçta bizim hayatımız. Bu belirleyicidir. gözlemlediklerim; Kemal Bey’e karşı büyük bir hayranlık ve artan bir sevgi vardır. Erdem, akıl, pozitif ruh, gerçekçilik, liderlik… Aşk kazanacak.

“Yüzde 1’den fazla oy alacağını düşünmüyorum”

İnce davasında bir de ‘oyları bölme’ korkusu var tabii. Ama ‘bu bilinçsizlikle, bu şerefsizlikle zaten kendi kendini öldürüyor’ konusunda herkes hemfikir. 100 kişiden biri İnce’yi savunuyor.

Ve yüzde 1’den fazla oy alacağını sanmıyorum (yani 500 bin kişi). Onun için zor. Durum bu.

“Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim için mutluyum”

Kazanacağımıza inanarak ve saygılarımla Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermekten mutluluk duyuyorum. İlk defa bir seçimde içim rahat.

Ne olmuştu

Muharrem İnce, 100 bin imza toplama sürecinde kendisini eleştirenlere, “Gördün mü bu sıkıntıları, cam köşklerde oturanları, salonun siyasetçilerini, koltuklarından bana karşı tweet atan sözde sanatçıları? Boğazda viski yudumlarken ülkeye yön verenler…”kelimeleri kullanmıştı.

Bunun üzerine Say, ‘sözde sanatçı’ sözüne kızarak, şunları söyledi: Sanatçı da kim? DSÖ? Kiminle konuşuyorsun? Viskisini yudumlayanlar? sana ne? Kahvemi ya da suyumu yudumluyorum, senin neyin var? Bu yaşta ne içelim ne yazalım diye mi soracağız? Kore’deki hayvanat bahçesinde, Gorilin kurallarının düzeltilmesi için 130.000 imza var.”

Gözden kaçırma Mücadele büyüyor! Fazıl Say’dan Muharrem İnce’ye: Bir daha adını duymak istemiyorum Haberin Detayları
Fazıl Say, Muharrem İnce’ye tepki gösterdi: Sanatçı kimdir? Haberin Detayları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu