Ekonomi

Düzce’de kuyumcularda Kadınlar Günü çalışmaları devam ediyor

Kadınlar Günü vesilesiyle sevdiklerine hediyelik eşya almak isteyenler alışveriş merkezlerine ve kuyumculara koşuyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Düzce’de kuyumculukta yoğun bir alışveriş merkezi var.

Kadınların günlük yaşamlarında takmaları önerilen takılar

Kadınların takı takmayı çok sevdiklerini söyleyen kuyumcu işletmecisi Tansu Koçak, kadınların aksesuar düşkünlüğünü hatırlatarak şu bilgileri verdi:

Kadınlar aksesuar kullanmayı çok severler ve altın olduğunda bütün kümeleri sayabiliriz. Yüzük, bileklik, kolye, zincir, küpe başta olmak üzere tüm takımları kadınların severek kullandığı aksesuar takımları olarak sayabiliriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların günlük hayatlarında takabilecekleri ve en önemlisi hatıra olarak saklayabilecekleri takıları tercih etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu takımlarda özellikle pırlanta yüzük, kolye, bileklik, küpe tercih edilebilir.

“Bir tektaş yüzük aldığında, birkaç ay sonra bir alyans ihtiyacın olacak”

Piyasada 10 bin lira olan pırlanta yüzükleri 3 bin 700 liradan satıyoruz. “Tek taş, beş köşeli yıldız veya alyans?” diye soranlarda var. Aslında hepsini söyleyebilirim. Bu kişinin tercihine göre değişiklik gösterebilir. Bir kadına tektaş yüzük aldığınızda birkaç ay sonra alyans ihtiyacı olacaktır. Yani kadınları bir taş, beş taş ya da alyans olarak sınıflandırmak pek doğru değil. Hem tektaşları, hem beş köşeli yıldızları hem de alyansları üç olarak sayabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu