Haber

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’den haberi olmadığını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı iddia edilen “gizli protokol”den haberdar olmadıklarını söyledi.

Şahin, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da hükümetin yanlış politikalarda ısrar etmeye devam ettiğini, Türkiye’nin yönetimin “cehaleti” nedeniyle önemli sorunlarla karşı karşıya kaldığını iddia etti.

Hükümetin konuların analizine yönelik bir programının olmadığını belirten Şahin, yatırım için güven sağlanması gerektiğini söyledi.

Parti Genel Lideri Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zafer ortasında seçim öncesi kapalı protokol imzalandığı iddialarının bir gazeteci tarafından sorulması üzerine Şahin, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun programını izledim. Sayın Kılıçdaroğlu bu konuyu iki kişinin şerefine bırakılmış bir sözleşme olarak değerlendirdi. Dolayısıyla iki kişi arasındaki bu görüşmelerin detaylarının sadece iki kişi tarafından saklanması gerektiğine olan inancımızı sürdürmek boynumuzun borcudur. Bu kamuoyu ile paylaşılacaksa kamuoyu ile paylaşılmasının uygun olacağını düşünüyoruz. O iki değerli başkan.” söz konusu.

Ümit Özdağ ile görüşmelerden haberdar olduğunu dile getiren Şahin, “Fakat böyle gizli bir protokol olduğuna dair bir bilgimiz yoktu” dedi. dedi.

haberevciler.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu