Haber

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya’nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasını anlattı

Magazin dünyasının en ünlü isimlerinden oyuncu Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Seyhan’ın yasak aşkıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un Nişantaşı sokaklarında birlikte görülmesi üzerine “Kaçak yaşadıkları” dedikoduları ortaya atıldı, kısa süre sonra dedikoduların doğru olduğu ortaya çıktı. .

“Bu işi Allah’a bırakıyorum”

Cansu Tosun “Gördüğünüz doğrudur, onu Allah’a bırakıyorum”Annesi Serpil Tosun referanslı paylaşımlara devam ederken, Ümran Seyhan ile yazlık evde kapı komşusu oldukları ve çok iyi arkadaş oldukları öğrenildi.

Şahsiyet’in 2. sezon galasına katılan Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’la yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen babası hakkında ilk kez açıkça konuştu.

İlk başta konuşmak istemedi

Muhabirlerin yasak aşkı sorması öncesinde, “Şimdi mesela diziyi sorarsanız daha heyecanlı. Çok iyi bir işe başladım. Çok iyi gidiyor. Tiyatro oyunum çok iyi gidiyor.”Cansu Tosun ise şu sözlerle tepki gösterdi:

“Herkes ne yaptığını biliyor…”

Sonraki “Herkes ne yaptığını biliyor…”ancak daha sonra söyledi “Herkes kendi hayatından sorumludur”Sözlerini özetleyen Cansu Dere, babasıyla görüşüp görüşmediği sorulduğunda şunları söyledi: “Böyle bir şey yok olabilir mi? O benim babam.”o cevapladı.

alucraajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu