Haber

Başkan İbrahim Sandıkçı’ya Sevgi Seli

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, pazarcılar tarafından sevinçle karşılandı.

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’na vatandaşların desteği AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı çığ gibi büyümeye devam ediyor. Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’te Gaziosmanpaşa İlçe Mahalle Pazarı’nda pazarlamacılar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcılar ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize yeni eserler ve hizmetler kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Pazar Tüccarlarından Tam Takviye

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Esnafımıza katkı sağlayan, yeni istihdam alanları yaratan proje ve yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. bizim bölgemiz. Tüm çalışmalarımızı hemşerilerimizin dayanışmasıyla, istişare anlayışıyla, ortak akılla yürütüyoruz. “Gerçek Belediyecilik mottosuyla aralıksız çalışmaya devam ederek Canik’te başladığımız iş ve hizmet yolculuğunu yeni proje ve yatırımlarla taçlandıracağız” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaretlerinde AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay da eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karamursel-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu